Reiki behandeling

Alles is energie, jij, ik, je gedachten, je emoties, je lichaam, je voeding, je relatie, je werk. Daar is niets zweverigs aan. Het is alles wat we zijn!

Naast het fysieke lichaam dat we kunnen zien, hebben we ook een energetisch lichaam, een emotioneel lichaam, mentaal en spiritueel lichaam. In een holistische Reiki behandeling maken verbinding met al die lagen die jou, jou maakt! Met jouw lichaam als jouw kompas.

 

Investeer in jezelf

In jouw energiesysteem, op alle lagen van jouw lichaam kan een verstoring ontstaan die zorgt voor energie blokkades. Tijdens een Reiki behandeling gaan we terug naar de oorzaak achter de klachten, zodat je weer emotioneel, energetisch en fysiek in balans kan komen en blijven.

Tijdens een Reiki behandeling zal het zelfhelende vermogen gestimuleerd worden en mag het weer stromen.

Reiki-behandeling.jpg

Een Reiki behandeling kan ingezet worden bij de volgende klachten: 

  • Stress en paniek

  • Burn out 

  • Fysieke klachten (bijvoorbeeld: spier- en gewrichtsklachten, buikklachten, hoofdpijn)

  • Vermoeidheid, slapeloosheid

  • Als ondersteuning van het immuunsysteem

  • 'Te veel in je hoofd zitten'

  • Boosheid

  • Rouw proces

  • Emotionele klachten

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?

Tijdens de eerste afspraak zal er een intake plaatsvinden, daarom is de eerste sessie altijd 1 ½ tot 2 uur. Tijdens de behandeling zelf vraag ik je om op de behandelbank plaats te nemen. De kleding kan aanblijven.

Een sessie duurt 1,5 uur en is afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Jij formuleert van tevoren een hulpvraag en tijdens de sessie gaan we hier dieper op in.

In een Reiki behandeling kan ik gebruik maken van Reiki, Acupressuur, visualisaties, ademhalingsoefeningen en massage.

 

Hoe je een Reiki behandeling kan ervaren? Tja, dat is elke keer weer anders is weer anders, van fysieke sensaties tot beelden of een diepe ontspanning.  Een Reiki behandeling of healing traject brengt je verheldering, verlichting, rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Wanneer het weer mag stromen en jouw zelfhelende vermogen zijn mag werk doen, het is net magie. 

Lees hier meer over Reiki

 

Tip

Trek makkelijk, loszittende zittende kleding, bijvoorbeeld een joggingbroek. En vermijd op de dag zelf het liefst cafeïne en alcohol. Reiki heeft een sterk ontgiftende werking.